Kenali Granny

My photo
Walaupun saya sudah bergelar grany, namun saya masih aktif lagi. Saya ada buat bisnes kecil-kecil. Barangan jahitan seperti cadar, sarung kusyen, alas meja, telekung dan lain-lain yang berkenaan dengan jahitan. Anda boleh membeli barangan yang dipaparkan. Atau anda juga boleh menempah mengikut stail yang anda inginkan.

Followers

Wednesday, October 6, 2010

Cordy Juice

Assalamualaikum...

Berjumpa lagi kita. Eh eh... Mcm pengacara pulak.. Hihi... Entri kali ni, Grany nak promosikan jus kesihatan pulak. Jus ni ramuannya dari buah-buahan beri, ekstrak cordyceps dan buah-buahan lain beserta teh hijau. Ekstrak cordyceps adalah ramuan utama jus ni. Mungkin ada yang perasan mengenai cordyceps kerana fakta mengenai cordyceps pernah disiarkan di Berita Utama TV3. Kalau ada yang tak tau mengenai cordyceps, bolehlah baca mengenainya dan juga kebaikannya disini .

Terdapat 3 botol dalam satu kotak yang setiap satu botol mengandungi 300ml jus.

Jus ini amat berbaloi untuk dijadikan makanan tambahan anda kerana ia mengandungi ramuan buah-buahan dan herba yang baik untuk kesihatan.

Sila la email Grany sekiranya anda ini mendapatkan keterangan mengenai jus ini ataupun Grany lebih gembira jika anda ingin dapatkan jus ini untuk dijadikan makanan kesihatan harian anda. Belum cuba belum tau kan... Jom cuba. Hihi...

No comments:

Post a Comment